?

Log in

[Politics] Fideszes ellenkampány

« previous entry | next entry »
2009.12.05 | 14:47

Az Index malmai lassan őrölnek, ma lehoztak végre egy hírt a Fidesz ellenkampányáról. Bár az hetek óta koptatja az utcai plakátokat.

Mondjuk szerintem eleve a mostani kampány kicsit mintha korai lenne, hagyjon engem békén mindenki a hülyeségeivel N+1 hónappal a választások előtt. Ja és az óriásplakátos kampányt meg eleve tiltsuk be (és egyébként is le kéne bontani az óriásplakátok úgy 80%-át Budapesten).

Szóval, a vicc az, hogy a buszon ülve láttam az ellenkampányos plakátot, ami persze hozza a Fidesz szokásos stílusát (és a szokásosnál korábbi kezdet miatt a szokásosnál korábban rúgja tökön saját magát; mint azt eddig minden kampányidőszakban tette), de ezen túl talán még akár frappánsnak is mondható (bár eddig a Bajnai-kormánnyal határozottan kevesebb bajom van, mint a két Gyurcsány-kormánnyal, de még majd ez is lehet, hogy átértékelődik). Szóval ülök a buszon, gondoltam megnézem a weblapot. Mobiltelefon elő, beírom a címet ló nagy betűkkel, szerintem a kommenista nyuggerek már készültek meglincselni, és bejön egy üres lap, benne egy jó nagy üres négyzettel.

Hát mondom én, gyerekek, ez siralmas, képesek voltatok egy egész képet betenni? Fogja a fene letölteni azt mobillal. Kijön az indexes cikk, eszembe jut, hogy meg akartam nézni, ha másért nem, hogy röhögjek a szánalmas próbálkozáson, linkre rákatt. Bejön egy FlashBlockolt izé. Ááááááá! Idióták! Áááááá!

Jól van. Megnyitom. Gratulálok az információ terjedésének ilyetén módon való meggátolásáért. És meglátok egy dobozt a flashben, alul.

Gyengénlátó verzió

Ki volt az a sügér nálatok, aki a flashen belülre teszi a vakoknak szóló linket?! Csapkodnám tarkón!

Tudjátok mi a gyengénlátó verzió? Egy PDF. Legalább a szövegrészek szövegek és nem képek… De ááááááááá!

Link | Scribble on a scale | Share

Comments {6}

Alexander Layko

(no subject)

from: exodiatfo
date: 2010.09.15 18:44 (UTC)
Link

Happy birthday.

Scribble on a scale | String of scales